director web scurhanchess: CUPA CRISTINA FOIŞOR LA ŞAH,DEDICATĂ ZILEI COPIILOR

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015
Aspecte din timpul rundelor, de la turneele de şah clasic şi dezlegări pentru copii,juniori şi seniori "OPEN ŞAH PETROŞANI" 2015 ! Pentru mai multe imagini CLICK PE POZĂ !

marți, 1 iunie 2010

CUPA CRISTINA FOIŞOR LA ŞAH,DEDICATĂ ZILEI COPIILOR








EDIŢIA A 3-A A CUPEI CRISTINA FOIŞOR LA ŞAH ,DEDICATĂ ZILEI DE 1 IUNIE,A DEVENIT O COMPETIŢIE OFICIALĂ PENTRU TOŢI COPIII DIN VALEA JIULUI !

Au participat 40 de copii si juniori ,in special de la Cluburile CS "Vulcan " Vulcan si CSM Petroşani, jucandu-se pe trei categorii de varstă :

A Turneul Bobocilor (pană la 7 ani ) B Turneu pentru Copii pană la 10 ani
C Turneul Principal de juniori 15 ani





Sponsorii ediţiei, ing. Adrian Apostu ( Electromax) , dr Valentin Cretu ( Rotary) ,Emil Bercea ( Hotel / Restaurant Rustic Petroşani ), dl Director General ,Gheorghe Toma ( SC Realcom S. A. Petroşani ), ACS "Tinerii Maeştri " Petroşani ,CSM Petroşani ,foisorchess şi scurhanchess au oferit caştigătorilor premii ,trofee şi medalii ,precum şi tuturor participanţilor cadouri de Ziua Copiilor !
In drum spre Las Vegas ,marea maestră internaţională Cristina Foişor ,Elo 2401,componentă de bază a Lotului naţional feminin ,şi-a făcut şi anul acesta timp să ne onoreze cu prezenţa la Petroşani .
Maestra FIDE Veronica Foişor,ne-a onorat si ea cu prezenţa la competiţie !
Competiţia desfăşurandu-se in modernele săli ale Clubului Pensionarilor din cartierul Aeroport din Petroşani .
Astfel ,in Turneul Bobocilor,după cinci runde desfăşurate in sistem Berger s-au impus Andrei Robert BULBUCANU,la băieţi şi Luana Aimee GHICIOI ( foto ) ,la fete, ambii de la CSM Petroşani

În Turneul de Fete 10 ani s-a impus destul de autoritar şahista de la CSM Petroşani,Iarina CHIUZAN,7 ani,( foto ),fiind urmată in clasament de reprezentanta de la CS"Vulcan" Vulcan,Teoora PREDA,8 ani.
Cea mai tanără participantă a competiţiei,Briana Maria IRIMIA( foto ) ,de la CSM Petroşani ,are doar cinci ani şi a ocupat locul doi în clasamentul fetelor, în Turneul Bobocilor !
Competiţia in Turneul Principal de Juniori sub 15 ani si Cupa “Cristina Foisor” ediţia a treia fiind caştigată de Alexandru OLOGU ( foto jos ), de la CS "Vulcan" Vulcan, urmat in clasament pe locul doi de Cristian MIHAI ( foto sus ), de la CSM Petroşani şi pe locul trei de Adrian ARTIE ,din Petroşani
In competiţia de Fete 15 ani s-a impus fără probleme Andrada RÎŞNOVEANU,11 ani ( foto sus ),de la CSM Petroşani, fiind urmată in clasament pe locul doi de Ana - Maria GANSAC ,din Petroşani si pe locul trei de BIANCA Mihaela VAŞNIC ,din Petroşani . 





Turneul de Copii sub 10 ani a fost caştigat de Adrian GRAURE ,de la CS "Vulcan" Vulcan,fiind urmat in clasament pe locul doi de Călin MANAFU ( foto ) ,de la CSM Petroşani şi pe locul trei de Andrei ŞCHIOPU,de la acelaşi club cu campionul.
Daria UNGURAŞ ,7 ani,de la CSM Petroşani,medaliată cu bronz in Turneul Bobocilor,o speranţă de la care aşteptăm mult mai mult !
In Turneul de Juniori 12 ani s-au impus fără probleme reprezentanţii CSM Petroşani, prin Andrei TUFĂ ( foto stanga ),caştigatorul competiţiei şi Peter Ioan TRADNIK  ( foto dreapta ) ,urmaţi in clasament pe locul trei de Ştefan - Marian ENACHE,din Petroşani
Robert Andrei KORE ,6 ani,de la CSM Petroşani ,medaliat cu bronz in Turneul Bobocilor ,in doar 30 de zile de pregătire !
Turneul Bobocilor şi-a desemnat caştigatorii in grupa de băieţi .Titlul de campion i-a revenit ,fără nici o înfrangere,lui Andrei Robert BULBUCANU( foto mijloc ),urmat in clasament pe locul doi de Radu Andrei KELEMEN ( foto dreapta )si pe locul trei de Marius BOTOROAGĂ
Sabin Mario DEACONESCU,7 ani, de la CSM Petroşani, campionul Turneului de Copii 8 ani
Rudolf Timotei TRADNIK ( foto dreapta ),6 ani,de la CSM Petroşani, a cucerit autoritar primul loc in grupa de Copii sub 7 ani ( ! ) şi Eduard Kecs ( foto stanga ) ,de la CSM Petroşani, medaliat cu argint in Turneul de Copii sub 8 ani .
Răzvan RÎŞNOVEANU ,de la CSM Petroşani, medaliat cu bronz
in Turneul de Copii sub 9 ani
Tudor TOPOLNICEANU,de la CSM Petroşani,medaliat cu bronz in Turneul de Copii sub 9 ani
Ştefan BERCEA ,de la CSM Petroşani, a caştigat trofeul şi medalia de aur in grupa de Copii 6 ani !
Mulţumim juniorului echipei CSM Petroşani, Alin APOSTU ,pentru sprijimul acordat in arbitraj


Lotul de copii şi juniori ai CS "Vulcan" Vulcan
Antrenor: Teodor BERINŢAN
Preşedinte secţie şah :Dorel ŞCHIOPU

Maestra FIDE Daria Vişănescu ne-a onorat cu prezenţa ,urand participanţilor prezenţi la competiţie multă forţă de muncă in pregătire precum si succese cat mai mari în competiţiile viitoare !
Lotul de copii si juniori de performanţă al CSM Petroşani, cu siguranţă campionii de maine !
Maestra FIDE Daria Vişănescu, alături de caţiva dintre componenţii de bază ai CSM Petroşani
Fără doar şi poate vicecampionul competiţiei din Turneul de juniori sub 15 ani ,de anul acesta ,Cristian MIHAI,de la CSM Petroşani, medaliat cu argint, a constituit cu adevărat revelaţia campionatului ,depăşind destul de autoritar nume grele in Valea Jiului !
Alexandru Daniel CSONT ,de la CSM Petroşani, un elev foarte serios la pregătire care incă nu şi-a spus ultimul cuvant în competiţiile oficiale .Cu siguranţă că o va face peste puţin timp !


Ţin şi pe această cale să le mulţumesc tuturor participanţilor la competiţie,pentru dăruirea cu care au jucat fiecare partidă, premianţilor ,antrenorilor, arbitrilor şi nu in ultimul rand părinţilor copiilor .
Tuturor mult succes în viitor !




3 comentarii:

  1. Tin sa-i felicit pe toti copiii, in special pe Kore Robert cu performanta ca in 30 de zile de pregatire sa obtina o minunata medalie de bronz....asta da performanta.....

    Le urez bafta in continuare tuturor copiilor ...

    BRAVO COPII....

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari castigatorilor ,precum si organizatorilor competitiei !

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari acestor copii minunati si multe medalii in continuare;iar BRIANEI ii spun multa seriozitate si atentie pentru ca asa sunt descrisi LIDERI!

    RăspundețiȘtergere