director web scurhanchess

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015
Aspecte din timpul rundelor, de la turneele de şah clasic şi dezlegări pentru copii,juniori şi seniori "OPEN ŞAH PETROŞANI" 2015 ! Pentru mai multe imagini CLICK PE POZĂ !

marți, 8 iunie 2010

Maestra FIDE Daria - Ioana Vişănescu,de la CS " Comexim R " Lupeni, ( foto ), a fost declarată de Federaţia Romană de Şah cel mai bun sportiv al anului 2006 !



În urma victoriei repurtate la Campionatele Europene de copii şi juniori de la Herceg Novi (cat.10 ani), Daria-Ioana Vişănescu, componentă a clubului Comexim R Lupeni (antrenor Gheorghe Şcurhan) a primit titlul de maestră FIDE. Ea devine, astfel, cea mai tânără jucătoare română (n.3.08.1996) posesoare a unui titlu internaţional!
În cadrul Galei Sportului Hunedorean,maestra FIDE Daria Vişănescu ,din Valea Jiului ,a devenit cel mai bun sportiv pe anul 2006 la sporturi neolimpice din judeţul Hunedoara !
COTIDIANUL HUNEDOREAN " SERVUS " MENŢIONA IN PAGINILE SALE :
Daria Vişănescu se poate spune că nu a avut rival în anul care a trecut. Campioană şi vicecampioană europeană, campioană naţională, cel mai tânăr maestru FIDE din istoria României sunt rezultate pe care foarte puţină lume le aştepta. Ea a fost secondată de Lucian Purice, fotbal tenis, şi karateka Florin Mureşan. Cei mai buni sportivi şi antrenorul anului au fost recompensaţi cu premii totale în valoare de 13.500 de lei.
Imagini surprinse de la Gala Sportului Hunedorean 2006
Campioanele Daria Vişănescu si atleta Gabriela Szabo  ( foto ),invitată de onoare .

Maestra FIDE Daria Vişănescu felicitată cu onoruri la sediul Federaţiei Romane de Şah de domnul Radu Breahnă, fost antrenor federal şi marele maestru internaţional Ionescu Constantin,secretar general al Federaţiei Romane de şah.
(Gicuţă)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu