director web scurhanchess: Veteranul Laurean Manațe,de la CSM Petroșani,a caștigat competița "Open Șah Petroșani" !

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015
Aspecte din timpul rundelor, de la turneele de şah clasic şi dezlegări pentru copii,juniori şi seniori "OPEN ŞAH PETROŞANI" 2015 ! Pentru mai multe imagini CLICK PE POZĂ !

joi, 5 septembrie 2013

Veteranul Laurean Manațe,de la CSM Petroșani,a caștigat competița "Open Șah Petroșani" !


Anul acesta,trofeul competiției "Open Șah Petroșani" pus în joc de organizatori a rămas acasă !


(Foto)
Veteranul Laurean Manațe,CSM Petroșani
Campionul ediției 2013 a competiției "Open Șah Petroșani" !

Pentru un Album foto de la șah clasic dați Click pe poză !

În organizarea Clubului Sportiv Municipal Petroșani în colaborare cu Consiliul Local și Primăria municipiului Petroșani,ACS "Tinerii Maeștri" Petroșani,Ministerul Tineretului și Sportului și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara,la sfarșitul lunii august,la Biblioteca Universității din Petroșani,a avut loc ediția pe anul acesta a Circuitului Național "Open Șah Petroșani". Organizarea foarte bună a reușit să atragă și anul acesta un număr de peste 81 de participanți,dintre care 50 de la diferite cluburi din țară ,iar restul de 31 de sportivi din cadrul județului Hunedoara.


(Foto)
Maestra FIDE Daria - Ioana Vișănescu,Clubul de șah Deva 
Invitată de onoare a competiției "Open Șah Petroșani"

Pentru un Album foto din cadrul Festivității de premiere dați Click pe poză ! 

Invitată de onoare a competiției fiind talentata șahistă din Petrila,maestra FIDE Daria - Ioana Vișănescu,legitimată la Clubul de Șah Deva.Competiția s-a desfășurat pe nouă grupe de varstă,începand de la cei mai mici,copiii preșcolari și terminand cu seniorii FIDE. Astfel turneul principal de Elo (M + F) a fost caștigat cu 5,5 puncte și cu puțin noroc de veteranul gazdelor,Laurean Manațe,de la CSM Petroșani,fiind urmat în clasament pe locul doi,cu 5 puncte,de maestra FIDE Daria -Ioana Vișănescu,care ocupă astfel și primul loc în clasamentul feminin,urmați pe locul trei de juniorul Antonio - Emil Deliman ,de la CS Tera - Șah Mediaș,care ocupă și primul loc în clasamentul de juniori 20 ani.


(Foto)
Andrei - Cristian Secrieru,CS "Vulcan" Vulcan
O nouă stea a șahului hunedorean !


Pentru un Album foto din cadrul probei de dezlegări dați Click pe poză ! 

Foarte mulți copii și juniori talentați în acest Open principal, care au avut curajul să-și măsoare forțele cu seniorii, jucand de la egal la egal.Astfel,i-aș menționa pe ambițiosul Andrei - Cristian Secrieru,de la CS Vulcan,care a ocupat cu 4 puncte locul doi la juniori 20 ani,Paul - Alexandru Paraschiv,Clubul de Șah Giroc Timișoara,s-a clasat pe primul loc la juniori 14 ani și nu cel din urmă,juniorul Marcel - Florian Stegăroiu,de la CS "Tinerii Maeștri" Craiova,singurul care a reușit să-l învingă pe campionul competiției,Laurean Manațe ! 


(Foto)
Teodor - Cosmin Nedelcu,CS Micul Prinț Brăila
Campionul copiilor preșcolari din Romania !


Pentru un Album foto din cadrul Festivității de premiere dați Click pe poză !

Turneul vedetă al competiției constituind grupa de copii preșcolari,cu 20 de participanți.Caștigător fiind talentatul copil de la CS Micul Prinț Brăila,Teodor - Cosmin Nedelcu,iar la fete s-a impus Oana - Magdalena Schiopu,de la CS Vulcan.


(Foto)
Robert - Andrei Vătășelu (5 ani),CSM Petroșani
Noua speranță a clubului petroșănean !


Pentru un Album foto din cadrul Festivității de premiere dați Click pe poză !

În grupa de copii 6 ani titlul i-a revenit lui Matei - Ioan Scoarță ,iar în grupa de copii 5 ani lui Robert Vătășelu,ambii de la CSM Petroșani.În turneul de juniori avansați 9 - 16 ani,s-a impus Vlad - Teodor Chiș,de la CS Tera - Șah Mediaș.Băieți 10 ani, Mihai - Andrei Maschio,Băieți 11 ani Ovidiu Toparcean, ambii de la CSM Petroșani,În turneul de băieți și fete fete 15 ani s-au impus Teofil - Elias Pîrlea și Iarina Chiuzan,ambii de la CSM Petroșani.În turneul de Debutanți s-au impus la băieți 12 ani Robert Nistor,CSM Petroșani,iar la băieți 9 ani titlul i-a revenit lui George - Alexandru Toma,de la CS "Tinerii Maeștri" Petroșani.Toate clasamentele competiției precum și imagini de la acest eveniment pot fi urmărite pe situl :  http://www.chess-results.com/tnr109013.aspx?lan=1 www.scurhanchess . Caștigătorii au fost recompensați cu premii în bani,diplome frumoase,dulciuri, peste 250 de medalii și 130 de trofee,lucru pentru care ținem să mulțumim și pe această cale Consiliului Local și Primăriei municipiului Petroșani, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Hunedoara,precum și SC Realcom SA Petroșani,director general,dl Gheorghe Toma, pentru sprijinul important acordat în această organizare.


Gheorghe Șcurhan
Coordonator CSM Petroșani. 

                                            Gicuță

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu