director web scurhanchess: Reprezentanții CSM Petroșani la Trofeul Centrocoop de la Eforie Nord

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015
Aspecte din timpul rundelor, de la turneele de şah clasic şi dezlegări pentru copii,juniori şi seniori "OPEN ŞAH PETROŞANI" 2015 ! Pentru mai multe imagini CLICK PE POZĂ !

sâmbătă, 7 septembrie 2013

Reprezentanții CSM Petroșani la Trofeul Centrocoop de la Eforie Nord



La șase anișori,Dragoș - Nicholas Vișănescu,de la CSM Petroșani,s-a clasat în primii cinci băieți 8 ani la Trofeul Centrocoop de la Eforie Nord !


(Foto)
Dragoș - Nicholas Vișănescu,6 ani,CSM Petroșani
Locul 5 - 7 la Trofeul Centrocoop,de la Eforie Nord
Click pe poză pentru a urmări un album foto !

În organizarea CS "Tinerii Maeștri" București,la Eforie Nord a avut loc ediția pe anul 2013 a concursului internațional de șah Trofeul Centrocoop,rezervat copiilor,juniorilor și seniorilor. Șahiștii de la CSM Petroșani,coordonați de Gheorghe Șcurhan ,au aliniat un lot de opt reprezentanți. Astfel,în grupa de băieți 10 ani,cu 40 de participanți veniți din Germania,Rusia,Moldova și Romania,primul loc i-a revenit,cu 7,5 puncte (9) lui Ioan - Marius Isfan,de la CS Fairplay Brăila, urmat în clasament pe locul doi de Dominik Gheng din Germania și pe locul trei de reprezentantul nostru din Vale, Andrei - Cristian Secrieru,de la CS "Vulcan" Vulcan,ambii cu cate 7 puncte, departajați prin sistemul bucholtz.În grupa de copii 8 ani s-a impus fără probleme campionul turneului de preșcolari de la "Open Șah Petroșani",Teodor - Cosmin Nedelcu,de la CS Micul Prinț Brăila,urmat în clasament pe locul doi de Deniz - Edvin Menlibai,de la CSS Palatul Copiilor Constanța,ambii cu cate 5,5 puncte și pe locul trei,cu 5 puncte,de Vlad - Ciprian Constandache,de la ACS Genius Galați.Foarte bine s-a comportat și reprezentantul nostru de la CSM Petroșani,Dragoș - Nicholas Vișănescu,6 ani, care cu 4,5 puncte a ocupat locul 5 - 7 în clasament ! "Sunt sigur că la toate cele trei grupe de copii unde am participat,12,10 și 8 ani, competiția a constituit o experiență bună pentru toți reprezentanții noștri,au căpătat mai multă încredere în ei și sper ca acest lucru să-i ajute în viitorul apropiat.I-aș menționa aici pe Robert - Ioan Nistor, Cristian - Costin Crăciun,Mihai - Andrei Maschio,Teofil - Elias Pîrlea,Eduard - Adrian Opriș,Matei - Ioan Scoarță,6 ani și Ana - Taisia Scoarță,toți de la CSM Petroșani"

Sportivii țin să mulțumească și pe această cale Consiliului Local și Primăriei municipiului Petroșani pentru sprijinul acordat în această deplasare.

Gheorghe Șcurhan
Coordonator CSM Petroșani

Gicuță



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu