director web scurhanchess: Omul de afaceri Emil Părău şi primarul municipiului Petroşani,Florin - Tiberiu Iacob Ridzi,doi oameni care au schimbat Valea Jiului !

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015
Aspecte din timpul rundelor, de la turneele de şah clasic şi dezlegări pentru copii,juniori şi seniori "OPEN ŞAH PETROŞANI" 2015 ! Pentru mai multe imagini CLICK PE POZĂ !

sâmbătă, 6 iulie 2013

Omul de afaceri Emil Părău şi primarul municipiului Petroşani,Florin - Tiberiu Iacob Ridzi,doi oameni care au schimbat Valea Jiului !




Gheorghe Şcurhan: „Universitatea din Petroşani, turismul adevărat, sportul de performanţă şi cultura vor fi singura şansă în viitor pentru Valea Jiului !”

(Foto)
Primarul municipiului Petroşani,

Florin - Tiberiu Iacob Ridzi
Un om pentru care turismul din Parang şi locuitorii din Petroşani vor avea întotdeauna prima prioritate !
 
(Foto)
Omul de afaceri,Emil Părău,SC Comexim R Lupeni
Un adevărat investitor pentru Valea Jiului !




Cu puţin timp pană la începerea marii competiţii naţionale de la Petroşani „Open Şah Petroşani”,care va avea loc anul acesta în perioada 21 – 24 august,coordonatorul principal de şah de la CSM Petroşani,Gheorghe Şcurhan,crede cu adevărat că în viitorul apropiat singura şansă pentru Vale vor fi Universitatea din Petroşani,turismul adevărat din Parang, Straja Lupeni şi Pasul Vulcan,alături de sportul de performanţă şi cultură, domenii în care va trebui să investim fără ezitare ! Trebuie doar ca autorităţile locale să încerce să lase deoparte orice culoare sau răfuială politică şi să sprijine fără ezitare aceste proiecte pentru Valea Jiului ! În acest scop aş vrea să-i menţionez,pentru felul cum se implică şi fac cinste astfel comunităţii care ne reprezintă, pe domnul Emil Părău,pentru investiţiile din Straja Lupeni,Pasul Valcan, ştrandul din Lupeni şi nu numai şi primarul municipiului Petroşani,Florin – Tiberiu Iacob Ridzi, pentru ceea ce a făcut în Petroşani şi mai ales pentru iniţiativa de a continua proiectul din Parang,sunt doar două exemple lăudabile ”

                                        (Gicuţă)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu