director web scurhanchess: Preşedintele Federaţiei Romane de Şah,Constantin Dumitriu a demisionat

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015
Aspecte din timpul rundelor, de la turneele de şah clasic şi dezlegări pentru copii,juniori şi seniori "OPEN ŞAH PETROŞANI" 2015 ! Pentru mai multe imagini CLICK PE POZĂ !

duminică, 17 martie 2013

Preşedintele Federaţiei Romane de Şah,Constantin Dumitriu a demisionat


În urmă cu cateva ore

 Constantin Dumitriu a demisionat din funcţia de preşedinte al Federaţiei Romane de Şah



Constantin Dumitriu,
preşedinte Federaţia Romană de Şah


Constantin Dumitriu a anunţat sâmbătă, în cadrul Adunării Generale a Federaţiei Române de şah, că demisionează din funcţia de preşedinte al forului naţional, după cum ne-a informat secretarul general Cristian Palamar.
Dumitriu a enumerat câteva din realizările perioadei în care s-a aflat în fruntea şahului românesc, ca vicepreşedinte sau preşedinte al Federaţiei: ''Acum, pot să spun că sunt mândru de câteva lucruri realizate la Federaţie. Am readus şahul european şi mondial în România, după 2006. Să nu uităm în context cele două Campionate Mondiale organizate în ţara noastră. Apoi, campionii mondial Topalov, Karpov şi Anand au fost în România. La Olimpiada de şah de la Istanbul, România a ocupat locul 5 la feminin şi 8 la masculin, rezultate care nu au mai fost obţinute de 30 de ani. S-a reuşit avizarea manualului de şah de către Ministerul Învăţământului. În concluzie, vreau acum să schimb priorităţile, să mă mai ocup şi de mine, nu să îi împac pe alţii '', a subliniat Dumitriu. 

Noul conducător al Federaţiei de specialitate urmează să fie ales în cadrul Adunării Generale extraordinare de alegeri, care a fost programată pentru 14 septembrie 2013. 
Constantin Dumitriu fusese ales preşedinte al FR Şah la începutul lunii februarie 2010, după ce a fost vicepreşedintele federaţiei în perioada 2006-2010, în timpul mandatului de preşedinte al lui Ion Şerban Dobronăuţeanu.

(Gicuţă)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu