director web scurhanchess: ŞAHISTUL DE AUR AL CLUBULUI SPORTIV MUNICIPAL PETROŞANI !

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015
Aspecte din timpul rundelor, de la turneele de şah clasic şi dezlegări pentru copii,juniori şi seniori "OPEN ŞAH PETROŞANI" 2015 ! Pentru mai multe imagini CLICK PE POZĂ !

joi, 30 decembrie 2010

ŞAHISTUL DE AUR AL CLUBULUI SPORTIV MUNICIPAL PETROŞANI !

TALENTATUL SABIN - MARIO DEACONESCU,DE LA CSM PETROŞANI, ESTE FOARTE APROAPE DE UN NOU TITLU LA RAMNICU VALCEA !
(Foto) Sabin - Mario Deaconescu

În perioada 26 - 30 decembrie 2010,la Ramnicu Valcea are loc Festivalul de şah Valcea dotat cu norme sportive şi premii "Trofeul Speranţelor",destinat copiilor sub 8 ani. Pană în acest moment,după primele şapte runde desfăşurate în sistem elveţian, în clasament conduce cu 6,5 puncte reprezentantul CSM Petroşani,Sabin - Mario Deaconescu,urmat în clasament pe locul doi de Flavius - Gabriel Petrache,de la ASC Ramnicu Valcea, cu 5,5 puncte şi pe locul trei de Filipescu - David Stancu,cu 5 puncte,de la Palatul Copiilor Craiova.
În runda a şaptea reprezentantul nostru,Mario Deaconescu, a învins-o cu piesele negre pe reprezentanta gazdelor Angelina - Gabriela Pănescu,medaliată anul acesta cu bronz la finala naţională de şah clasic de la Voineasa,fostă reprezentantă a Romaniei la Campionatul European de Copii din Georgia.
În runda a VIII-a Mario urmand să-l întalnească cu piesele albe pe reprezentantul gazdelor ,Gheorghe - Octavian Drăgoescu,legitimat la ASC Ramnicu Valcea,lucru pentru care îi dorim mult succes !
Cu numai o zi în urmă Mario a reuşit spectaculos să-şi adjudece şi medalia de aur în concursul de şah dezlegări  de la Valcea !
Mai jos puteţi urmări complet competiţia de şah de la Rm Valcea.
http://chess-results.com/tnr42276.aspx?art=2&rd=7&lan=1&m=-1&wi=1000

2 comentarii: