director web scurhanchess: Sabin - Mario Deaconescu, de la CSM Petroşani, a constituit revelaţia competiţiei de la Căciulata !

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015
Aspecte din timpul rundelor, de la turneele de şah clasic şi dezlegări pentru copii,juniori şi seniori "OPEN ŞAH PETROŞANI" 2015 ! Pentru mai multe imagini CLICK PE POZĂ !

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Sabin - Mario Deaconescu, de la CSM Petroşani, a constituit revelaţia competiţiei de la Căciulata !



( Click pe imagine ! )

Sabin - Mario Deaconescu ,de la CSM Petroşani ,medaliat cu bronz la Festivalul de Şah 
" Elisabeta Polihroniade " de la Căciulata !

Recent, la hotel Traian din staţiunea Căciulata ,judeţul Vălcea, a avut loc Festivalul de şah “Elisabeta Polihroniade”, desfăşurat pe grupe de vârstă : 8, 10 şi 12 ani .



Astfel la proba de dezlegări, la categoria băieţi 8 ani, cu 23 de participanţi, printre care primii 10 clasaţi în campionatul naţional de anul acesta de la Voineasa, reprezentantul CSM Petroşani, Sabin - Mario Deaconescu, a reuşit cu 27 de puncte să cucerească medalia de bronz.Titlul de campion şi medalia de aur i-au revenit cu 30 de puncte lui Radu Fluerariu, Elo 1606, de la CS Buftea Bucureşti şi George Stoleriu, Elo 1453, CS Micul Şahist Iaşi, revenindu-i medalia de argint. Reprezentantul nostru Sabin Mario Deaconescu avea să se impună şi în proba de şah practic, cu 30 de participanţi, unde a ratat podiumul chiar în ultima rundă la campionul competiţiei, Laszlo Benedek, de la CSS Odorheiu Secuiesc cu care Mario a remizat, terminând competiţia pe locul trei - patru.

După 7 runde desfăşurate în sistem elveţian clasamentul arată astfel :
1) Laszlo Benedek, CSS Odorheiu Secuiesc, 6 puncte
2) Dragoş Ionuţ Coticeru,CS Micul Prinţ Brăila, 5,5 puncte
3 - 4 Valentin Brătulescu, CS Albatros Drăgăşani 
         Sabin - Mario Deaconescu, CSM Petroşani, ambii cu câte 5 puncte, departajaţi prin sistemul bucholz, cu toate că Mario avea victoria directă asupra ocupantului locului trei .

“Am fost foarte mulţumit de evoluţia lui Mario la Căciulata ,lucru pentru care ţin să îl felicit şi pe această cale .Cred că cu mai multă răbdare din partea lui şi o atenţie crescută la pregătire, Mario ar putea să-şi adjudece anul viitor una dintre medaliile campionatului naţional de copii ! "
 ( Gh. Şcurhan )


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu