director web scurhanchess: Șahiștii talentați de la Clubul Sportiv Vulcan au acaparat Academia de Șah !

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015
Aspecte din timpul rundelor, de la turneele de şah clasic şi dezlegări pentru copii,juniori şi seniori "OPEN ŞAH PETROŞANI" 2015 ! Pentru mai multe imagini CLICK PE POZĂ !

miercuri, 19 noiembrie 2014

Șahiștii talentați de la Clubul Sportiv Vulcan au acaparat Academia de Șah !

Oana - Magdalena Șchiopu,Aris - Mario Ancuța și Lucian - Raul Gircsis,de la CS Vulcan, sunt oficial noii cursanți ai Academiei de Șah din Petroșani !



(foto)
Oana - Magdalena Șchiopu,CS Vulcan
Cursantă la Academia de Șah din Petroșani

(Foto)
Aris - Mario Ancuța,CS Vulcan
Cursant la Academia de Șah din Petroșani


În vederea unei pregătiri speciale,la nivel de lot olimpic,zece dintre cei mai talentați copii și juniori din Valea Jiului vor fi selectați în cadrul Academiei de Șah din Petroșani,coordonată de candidatul de maestru Gheorghe Șcurhan,Elo 2125, antrenorul care a lansat-o și pe maestra FIDE Daria - Ioana Vișănescu,multimedaliată națională și internațională, campioană europeană și mondială școlară.În afară de Dan - Alexandru Antonie,de la CSM Jiul Petroșani,înscris recent,au mai fost cooptați în lot: Oana - Magdalena Șchiopu,Aris - Mario Ancuța și Lucian - Raul Gircsis,toți de la CS Vulcan. "Din cauza programului zilnic foarte încărcat și chiar a navetei Lupeni - Petroșani,sportivii selectați Eduard - Mihai Berechet,7 ani și Gabriel Moise,ambii de la CS Vulcan,urmează să-mi dea un răspuns concret în acest sens în următoarele zile.Împreună cu părinții reprezentanților,ne-am propus să ne pregătim serios pentru a putea face față campionatelor naționale de anul viitor, atat individuale din luna aprilie,cat și pe echipe din lunile iulie și  octombrie.Luna viitoare toți cursanții selectați vor primi diplome, fanioane și insigne de atestare în acest sens,făcand astfel cinste Văii Jiului"
                                   Gheorghe Șcurhan
                                             Gicuță

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu