director web scurhanchess: Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Şah,Kirsan Iliyumzhinov,a sosit la Bucureşti în vederea susţinerii iniţiativei "Şahul în Şcoală"

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015
Aspecte din timpul rundelor, de la turneele de şah clasic şi dezlegări pentru copii,juniori şi seniori "OPEN ŞAH PETROŞANI" 2015 ! Pentru mai multe imagini CLICK PE POZĂ !

duminică, 25 mai 2014

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Şah,Kirsan Iliyumzhinov,a sosit la Bucureşti în vederea susţinerii iniţiativei "Şahul în Şcoală"


EDUCAŢIE PRIN ŞAH


Click aici pentru un Album foto !
http://www.frsah.ro/2014/albume-foto/CN-Scolar-de-Sah-Festivitatea-de-deschidere/

Ín prezenţa primului ministru Victor Ponta,a ministrului Educaţiei Naţionale,Remus Pricopie ,a domnului Kirsan Ilyumzhinov,preşedintelele Federaţiei Internaţionale de Şah, alături de un număr impresionant de parlamentari în sala Polivalentă din Bucureşti au fost semnate protocoalele dintre Ministerul Educaţiei Naţionale,Federaţia Internaţională de Şah şi Federaţia Romana de Şah prin care s-a oficializat introducerea şi susţinerea şahului în şcoală: "Educaţie prin şah". Delegaţia oficială a avut întalniri la Parlamentul Romaniei cu preşedintele Camerei Deputaţilor,Valeriu Zgonea şi la Comitetul Olimpic Roman cu scopul de a atrage atenţia susţinerii şahului la toate nivelurile.

                                            Gicuţă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu