director web scurhanchess: OPEN ŞAH PETROŞANI

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015
Aspecte din timpul rundelor, de la turneele de şah clasic şi dezlegări pentru copii,juniori şi seniori "OPEN ŞAH PETROŞANI" 2015 ! Pentru mai multe imagini CLICK PE POZĂ !

joi, 9 august 2012

OPEN ŞAH PETROŞANI


Peste o sută de participanţi sunt aşteptaţi anul acesta la                ediţia a III-a a Circuitului Naţional de Şah
              „OPEN ŞAH PETROŞANI ”

Datorită premiilor în bani,precum şi al celor peste 113 trofee personalizate şi 174 de medalii puse în joc,în valoare de peste 4.000 lei,anul acesta peste o sută de şahişti din întreaga ţară sunt aşteptaţi la ediţia a III-a a Circuitului Naţional de Şah „Open Şah Petroşani”.

(Foto)
Dragoş Nicholas Vişănescu,5 ani,CSM Petroşani,
un aspirant la marea performanţă !
Pas important spre marea performanţă
Organizatorii susţin că turneul va aduce la Petroşani jucători destul de valoroşi din Timişoara, Bucureşti,Ilfov, Craiova,Mediaş,Sibiu,Alexandria,Gorj şi desigur de pe raza judeţului Hunedoara – CS „Vulcan” Vulcan, Clubul de Şah Deva şi clubul organizator, CSM Petroşani.” Înscrierea turneului „Open Şah Petroşani” în cadrul Circuitului Naţional de Şah reprezintă un prim pas spre marea performanţă. Este o acţiune importantă, care în timp va contribui semnificativ la dezvoltarea şahului din această zonă”, a declarat Gheorghe Scurhan, antrenorul coordonator de la Clubul Sportiv Municipal Petroşani, cel care a descoperit-o pe maestra FIDE Daria – Ioana Vişănescu.

Organizatori de renume
În numele Clubului Sportiv Municipal Petroşani aş dori să mulţumesc şi pe această cale Consiliului Local şi Primăriei municipiului Petroşani,domnului primar Tiberiu Iacob Ridzi,Direcţiei pentru Sport a judeţului Hunedoara şi Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret Hunedoara, pentru sprijinul acordat în această organizare,precum şi Hotelului Petroşani,director general,doamna Emilia Tunaru,SC Realcom S.A. Petroşani,director general,domnul Gheorghe Toma şi nu în ultimul rand Universităţii din Petroşani, rector, prof.univ.dr.ing.Aron Poantă, acolo unde desfăşurăm an de an această competiţie tradiţională. Concursul este structurat pe categorii de vârstă: 8 ani, 12 ani,15 ani,Turneul Debutanţilor,Turneul începătorilor şi Turneul Open General M + F Rating ELO. Competiţia va debuta oficial miercuri,22 august,orele 9,30, începând cu turneul principal de seniori şi de la orele 16,00 cu turneele de juniori,fiind arbitrată de arbitrul principal,Mihai Partenie,Timişoara,Emil Deliman,Mediaş şi Elvis – Alin Apostu,Petroşani.

                                                (Gicuţă)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu