director web scurhanchess: SENZAŢIONAL ! DOI COPII DE OPT ANI S-AU CALIFICAT ÎN FAZA JUDEŢEANĂ A ONSS LA ŞAH !

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015
Aspecte din timpul rundelor, de la turneele de şah clasic şi dezlegări pentru copii,juniori şi seniori "OPEN ŞAH PETROŞANI" 2015 ! Pentru mai multe imagini CLICK PE POZĂ !

miercuri, 30 noiembrie 2011

SENZAŢIONAL ! DOI COPII DE OPT ANI S-AU CALIFICAT ÎN FAZA JUDEŢEANĂ A ONSS LA ŞAH !



De Sfantul Andrei,doi copii de opt ani,Iarina Chiuzan şi Sabin Mario Deaconescu,de la Şcoala Generală I. G. Duca Petroşani,legitimaţi la CSM Petroşani,s-au calificat în faza judeţeană de şah a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar !
(Foto stanga)
Doi şahişti de mare perspectivă în viitorul apropiat,Iarina Chiuzan şi Sabin Mario Deaconescu,ambii de la CSM Petroşani,într-o pregătire degajată la Călimăneşti - Căciulata 2011 !


                  Miercuri,30 noiembrie 2011,de la ora 13.00,la Şcoala Generală nr. 1 din Petrila s-a desfăşurat etapa pe municipiu a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la şah.Competiţia s-a desfăşurat în sistem eliminatoriu,băieţi şi fete separat.Astfel,la fete s-a impus şahista Iarina Chiuzan,8 ani,elevă în clasa a II-a B a Şcolii Generale I. G. Duca Petroşani,învăţător domnul Fotău Constantin,legitimată la CSM Petroşani,care a trecut în finala mare de coechipiera sa de club,Gabriela Cristocea,elevă a Şcolii Generale "Avram Stanca" Petroşani,fiind urmate în
clasament pe locul trei de Luana - Aimee Ghicioi,colegă de clasă şi de club cu campioana competiţiei.
Foarte aprigă a fost anul acesta lupta la băieţi,unde participanţii de 12 - 14 ani aveau să-l întalnească pe cel mai bun şahist,din ultimii doi ani,al Clubului CSM Petroşani,micuţul talentat de numai 8 ani,Sabin Mario Deaconescu,coleg de clasă şi de Şcoală cu Iarina Chiuzan.Astfel,Mario Deaconescu s-a impus în semifinale în faţa coechipierilor săi mai mari de la club,ocupantul locului trei,Andrei - Cristian Tufă,13 ani,elev al Şcolii Generale "Avram Stanca"Petroşani,precum şi în finala mare în faţa ocupantului locului doi,,Alexandru - Daniel Csont,14 ani,de asemenea de la Şcoala Generală "Avram Stanca"Petroşani.Atat Iarina Chiuzan cat şi Sabin Mario Deaconescu ne vor reprezenta în luna februarie 2012 la faza pe judeţ a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar,care va avea loc la Deva,ambii cu şanse mari de calificare în faza finală pe ţară !                                                                                           

                                                                        (Gicuţă)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu