director web scurhanchess: AFIŞUL COMPETIŢIEI "OPEN ŞAH PETROŞANI" 2011

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015
Aspecte din timpul rundelor, de la turneele de şah clasic şi dezlegări pentru copii,juniori şi seniori "OPEN ŞAH PETROŞANI" 2015 ! Pentru mai multe imagini CLICK PE POZĂ !

luni, 8 august 2011

AFIŞUL COMPETIŢIEI "OPEN ŞAH PETROŞANI" 2011



PETROŞANIUL VA ORGANIZA EDIŢIA A II - A A CIRCUITULUI NAŢIONAL DE ŞAH !


În cadrul Circuitului Naţional de Şah Clubul Sportiv Municipal Petroşani în colaborare cu ACS "Tinerii Maeştri" Petroşani şi Hotel Petroşani,cu sprijinul Federaţiei Romane de Şah,a Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret Hunedoara, Direcţia pentru Sport a Judeţului Hunedoara,Universitatea Petroşani şi SC Realcom SA Petroşani organizează în perioada 16 - 19 august 2011, la Biblioteca Universităţii din Petroşani,ediţia a II - a a concursului de şah " OPEN ŞAH PETROŞANI ",structurat pe categorii de varstă: Copii 8 ani,10 ani,12 ani,14 ani ,Turneul Debutanţilor şi Turneul Open General M + F.Turneele de Copii şi Juniori se vor desfăşura în sistem elveţian pe distanţa de 9 runde,cu un timp de joc de 61 de minute de jucător pentru toată partida.Competiţia de seniori se va desfăşura tot în sistem elveţian,pe distanţa de 7 runde,cu un timp de joc de 1 h 30 minute pentru 40 mutări + 30 minute KO / jucător.Competiţia de Copii şi Juniori se va raporta la Federaţia Romană de Şah pentru obţinerea normelor de clasificare
sportivă,iar turneul de seniori va fi omologat la FIDE ( Federaţia Internaţională de Şah ),pentru obţinerea punctajului internaţional ELO. Turneele vor fi supervizate de arbitrul federal Mihai Partenie din Timişoara şi arbitrul secund Emil Deliman din Mediaş.Competiţia va debuta oficial prima rundă în ziua de marţi,16 august 2011,începand cu turneul principal de seniori,care se va desfăşura dimineaţă de la orele 10,00,urmand ca de la orele 16,00 să se desfăşoare şi turneele de copii şi juniori. Organizatorii, prin condiţiile deosebite de desfăşurare acordate şi atmosfera plăcută de anul trecut,preconizează anul acesta o participare de peste 100 de participanţi din toată ţara. " Chiar dacă oficial secţia de şah a CSM Petroşani nu mai dispune deocamdată de fonduri,cheltuindu-se deja de mult prima tranşă de 7.500 lei primită incă de la începutul anului,m-am implicat deocamdată personal în această organizare,sperand incă ca Consiliul Local şi în principiu Clubul să găsească o cale pentru a ne suporta măcar o parte din aceste cheltuieli.
Pentru această competiţie am pregătit deja, pentru caştigătorii probelor, 54 de trofee ,90 de medalii semiolimpice şi tot atatea diplome personalizate în valoare de peste 2.100 lei.Înscrierea municipiului Petroşani în cadrul Circuitului Naţional de Şah reprezintă pentru noi un prim pas spre marea performanţă,lucru deosebit de benefic daca dorim ca în viitorul apropiat să dezvoltăm cu adevărat turismul în Valea Jiului şi mai ales să atragem investitori în această zonă.Sunt nişte acţiuni sportive ce par simple dar trebuie acordată o mare atenţie din partea factorilor de răspundere. Pe această cale aş dori să le mulţumesc personal pentru implicarea în această organizare,doamnei Emilia Tunaru,director general Hotel Petroşani,SC Realcom S.A. Petroşani,director general,domnul Gheorghe Toma şi nu în ultimul rand Universităţii din Petroşani,domnului rector prof.univ.dr.ing.mat. Emil Pop"
                                                                       ( Gicuţă )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu