director web scurhanchess: "MICUL KASPAROV " SABIN - MARIO DEACONESCU,DE LA CSM PETROŞANI,CAMPION AUTORITAR ŞI LA CUPA DANONE DE LA CLUJ-NAPOCA !

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015
Aspecte din timpul rundelor, de la turneele de şah clasic şi dezlegări pentru copii,juniori şi seniori "OPEN ŞAH PETROŞANI" 2015 ! Pentru mai multe imagini CLICK PE POZĂ !

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

"MICUL KASPAROV " SABIN - MARIO DEACONESCU,DE LA CSM PETROŞANI,CAMPION AUTORITAR ŞI LA CUPA DANONE DE LA CLUJ-NAPOCA !



                     BRAVO MARIO !!!




(Foto stanga)
 Sabin - Mario Deaconescu,de la CSM Petroşani,supranumit de presa judeţeană din Hunedoara şi "micul Kasparov", victorios la Cupa Danone de la Cluj - Napoca cu maximum de şapte puncte !

În perioada 15 - 16 ianuarie 2011, la Cluj - Napoca s-a desfăşurat un nou concurs de şah dotat cu norme de clasificări sportive şi premii "CUPA DANONE" ,rezervat copiilor sub 8 ani.
La competiţie au luat startul 27 de participanţi invitaţi din toată ţara,jucandu-se în sistem elveţian pe distanţa de 7 runde,cu un timp de joc de 61 de minute de jucător.
După ce recent s-a impus categoric şi la Valcea,"micul Kasparov"de la CSM Petroşani,Sabin - Mario Deaconescu,de numai 7 ani,a reuşit fără probleme să-şi adjudece toate cele şapte puncte puse în joc,cucerind trofeul Danone al competiţiei !
În clasament locul doi fiind ocupat de Fit - Andrei Marina,categoria a III -a,CIV 1201,legitimat la CS Sig - Mar Sighetu Marmaţiei şi pe locul trei de Tudor - George Roman,categoria a III-a,CIV 1242,legitimat la CSM Cluj-Napoca şi Vlad - Alexandru Fat,categoria a III-a,CIV 1231,de la CS Juniorul Cluj-Napoca,ambii la egalitate de puncte.
"Mario creşte valoric de la zi la zi şi acest lucru se vede vizibil.Pe langă faptul că este înzestrat cu o memorie foarte bună şi o personalitate înnăscută, Mario,îşi doreşte foarte mult,ca şi legendarul fost campion mondial american,Robert Fischer,să-şi adjudece mereu toate victoriile,lucru pentru care atat eu cat şi Clubul CSM Petroşani ţinem să-l felicităm şi pe această cale !"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu