director web scurhanchess: OPEN ŞAH RAPID " TROFEUL CETĂŢII " DEVA

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015
Aspecte din timpul rundelor, de la turneele de şah clasic şi dezlegări pentru copii,juniori şi seniori "OPEN ŞAH PETROŞANI" 2015 ! Pentru mai multe imagini CLICK PE POZĂ !

luni, 2 august 2010

OPEN ŞAH RAPID " TROFEUL CETĂŢII " DEVA



Iarina Chiuzan (foto),7 ani,CSM Petroşani,a dominat clar turneul judeţean de junioare 12 ani !



CAMPIONATUL JUDEŢEAN DE ŞAH RAPID
TROFEUL CETĂŢII DEVA
Copii şi Juniori 14 ani
Andrei Tufă,12 ani, Iarina Chiuzan,7 ani, Răzvan Rîşnoveanu,9 ani şi Sabin Mario Deaconescu,7 ani, toţi de la CSM Petroşani, sunt campionii Trofeului Cetăţii de la Deva !
In perioada 30. 07. - 01. 08. 2010 la Liceul Pedagogic din Deva a avut loc etapa pe anul 2010 a Campionatului Judeţean de Şah Rapid, desfăşurată în sistem elveţian, 7 runde turneul open de băieţi şi 8 runde în sistem berger, turneul de fete.
Astfel, în turneul de fete 12 ani s-a impus fără probleme, cu 7,5 puncte, reprezentanta CSM Petroşani, Iarina Chiuzan, 7 ani (foto)
Iarina Chiuzan, 7 ani, CSM Petroşani ,(foto stanga), campioană judeţeană, cu 7,5 puncte, în turneul de Fete 12 ani, neanvinsă la Deva !

Iarina fiind urmată în clasament pe locul doi de reprezentanta gazdelor, Ecaterina Raicu,cu 5,5 puncte, legitimată la Clubul de Şah Deva şi Andrada Rîşnoveanu, cu 5 puncte, de la CSM Petroşani (foto jos)



Andrada Rîşnoveanu (foto),CSM Petroşani, a ratat locul doi chiar în ultima rundă a competiţiei

În turneul de Juniori 14 ani s-a impus cu maximul de 7 puncte, Andrei Tufă,12 ani, de la CSM Petroşani (foto jos)



Andrei Tufă, 12 ani,(foto dreapta), CSM Petroşani, campion autoritar ¸în turneul de juniori 14 ani !

Andrei fiind urmat în clasament pe locul doi de Teodor Barbu,cu 4 puncte, de la Clubul de Şah Deva şi pe locul trei de Remus Ioan - Anca, de la Clubul de Şah Deva.


Răzvan Rîşnoveanu,9 ani (foto dreapta),CSM Petroşani, campion cu 5,5 puncte în turneul de copii 10 ani !

Turneul de Copii 10 ani a fost dominat de Răzvan Rîşnoveanu,de la CSM Petroşani,totalizand 5,5 puncte (7 ),fiind urmat în clasament cu 5 puncte de Sabin Mario Deaconescu,de la CSM Petroşani (foto jos)¸urmaţi pe locul trei de Andrei Şchiopu,de la CS "Vulcan" Vulcan,locul patru Adrian Dumitru Graure,de la CS "Vulcan" Vulcan, locul cinci George Cristian Petrusan, de la Clubul de Şah Deva,locul şase Călin Manafu ,CSM Petroşani şi locul şapte de Andrei Bulbucanu, CSM Petroşani, toţi cu cate 4 puncte,urmaţi pe locul opt de Radu Kelemen, 3,5 puncte,CSM Petroşani.


Sabin Mario Deaconescu, 7 ani,(foto stanga) CSM Petroşani,tot mai aproape de un joc de calitate !


Destul de bine s-au comportat şi Călin Manafu, Radu Kelemen şi Andrei Bulbucanu (foto sus), de la CSM Petroşani


Acest turneu a constituit un bun prilej de verificare şi pentru Marius Botoroagă şi Robert Kore (foto sus),CSM Petroşani.

În Turneul Open de seniori Dianu Mitrică şi juniorul Clubului, Alin Apostu, au realizat cate 4 puncte,ambii de la CSM Petroşani (foto jos)
Fosta campioană europeană, maestra FIDE Daria Vişănescu, din Valea Jiului, multimedaliată naţională şi internaţională a totalizat la Deva cinci puncte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu