director web scurhanchess: IARINA CHIUZAN ŞI SABIN MARIO DEACONESCU,STELELE ŞAHULUI HUNEDOREAN !

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015
Aspecte din timpul rundelor, de la turneele de şah clasic şi dezlegări pentru copii,juniori şi seniori "OPEN ŞAH PETROŞANI" 2015 ! Pentru mai multe imagini CLICK PE POZĂ !

vineri, 2 martie 2012

IARINA CHIUZAN ŞI SABIN MARIO DEACONESCU,STELELE ŞAHULUI HUNEDOREAN !

Iarina Chiuzan şi Sabin Mario Deaconescu,ambii de 8 ani,de la Şcoala Generală I.G.Duca Petroşani,legitimaţi la CSM Petroşani,s-au calificat în faza finală a ONSS la Şah !
(Foto)
Sabin Mario Deaconescu,8 ani,CSM Petroşani,speranţa şahului hunedorean !

În organizarea Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara şi Clubul de şah Deva joi,01 martie 2012,de la orele 13,00,la Liceul Pedagogic "Sabin Drăgoi" din Deva s-a desfăşurat etapa judeţeană la şah din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar,competiţie care a reunit cei mai buni elevi şahişti ai momentului,cu varste între 8 şi 14 ani,de la şcolile din Petroşani, Vulcan, Simeria,Călan,Haţeg,Brad,Orăştie şi desigur Deva.După aproximativ şapte ore de joc,desfăşurat în sistem berger,atat în turneul de fete cat şi în turneul de băieţi titlurile de campioni judeţeni fiind adjudecate de cei mai mici dintre reprezentanţii prezenţi,Iarina Chiuzan şi Sabin Mario Deaconescu,ambii de 8 ani,elevi fruntaşi la învăţătură ai Şcolii Generale I.G.Duca Petroşani, legitimaţi la CSM Petroşani.Atat la fete cat şi la băieţi titlurile de vicecampioni judeţeni fiind adjudecate de reprezentanţii de la CS "Vulcan" Vulcan,prin Maria-Georgiana Secrieru şi Andrei Şchiopu.Organizatorii au acordat primilor trei clasaţi din fiecare turneu premii în cupe şi diplome frumoase ! Iarina Chiuzan şi Sabin Mario Deaconescu urmează să reprezinte judeţul Hunedoara la faza finală a ONSS,care va avea loc în perioada,19 - 22 aprilie 2012,la Giurgiu.

                                                                          (Gicuţă)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu