director web scurhanchess: Studenţii petroşăneni impresie plăcută la Finala de şah pe ţară !

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015
Aspecte din timpul rundelor, de la turneele de şah clasic şi dezlegări pentru copii,juniori şi seniori "OPEN ŞAH PETROŞANI" 2015 ! Pentru mai multe imagini CLICK PE POZĂ !

sâmbătă, 1 iunie 2013

Studenţii petroşăneni impresie plăcută la Finala de şah pe ţară !



Prezenţi pentru prima dată la o astfel de competiţie,


Studenţii Horaţiu Ţipţer şi Ioan - Florin Donca,de la Universitatea Petroşani,au impresionat la Finala Campionatului Naţional Universitar de Şah de la Timişoara !

(Foto)
Şahistul Ţipţer Horaţiu,Universitatea Petroşani
În primii nouă studenţi pe ţară la Timişoara !
În organizarea Clubului Sportiv Studenţesc Medicina Timişoara,în colaborare cu Federaţia Romană de Şah,Ministerul Educaţiei Nationale si Asociaţia Judeţeană de Şah Timiş,în perioada 31 mai - 01 iunie 2013,la Timişoara a avut loc Finala Campionatului Naţional Universitar de şah "Pius Branzeu" .Competiţia s-a desfăşurat în sistem elveţian pe distanţa de şapte runde,cu un timp de joc de 15 minute cu un increment de 10 secunde pentru fiecare mutare efectuată.Prezenţi pentru prima dată la o astfel de competiţie majoră studenţii Horaţiu Ţipţer şi Ioan - Florin Donca,de la Universitatea Petroşani,au reuşit să lase o impresie plăcută organizatorilor. 
(Foto)
Studentul Ioan - Florin Donca,Universitatea Petroşani
Şi-a luat revanşa de la campionul local chiar în Finala pe ţară de la Timişoara !

Astfel,Horaţiu Ţipţer a reuşit,cu 3 puncte,să se claseze pe locul nouă,ratand în ultima rundă,fiind învins chiar de coechipierul său de la Petroşani,Ioan - Florin Donca,clasarea în primele şase locuri ! Titlul i-a revenit,cu 6 puncte,maestrului internaţional Anton Teodor, Universitatea Transilvania Braşov,fiind urmat în clasament pe locul doi,cu acelaşi punctaj fiind departajaţi prin sistemul bucholtz,de George - Cătălin Miroiu,UPG Ploieşti,pe locul trei,cu 5,5 puncte,de maestrul FIDE Alexandru - Ovidiu Stanciu,Universitatea Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti şi pe locul patru,cu 4,5 puncte,de maestrul internaţional Adrian - Marian Petrişor,Universitatea de Vest Timişoara. Participanţii doresc să mulţumească şi pe această cale Casei de Cultură a Studenţilor din Petroşani pentru sprijinul acordat în această deplasare ! "Am fost foarte impresionat de felul cum s-au comportat cei doi studenţi petroşăneni şi ţin să-i felicit pentru aportul adus imaginii sportului Universităţii din Petroşani !"

 Gheorghe Şcurhan
Coordonator Şah

(Gicuţă) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu