director web scurhanchess: MAESTRA FIDE DARIA - IOANA VIŞĂNESCU ŞI SABIN - MARIO DEACONESCU CEI MAI BUNI JUNIORI DIN JUDEŢ LA NAŢIONALELE DE ŞAH DE LA CĂLIMĂNEŞTI !

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015
Aspecte din timpul rundelor, de la turneele de şah clasic şi dezlegări pentru copii,juniori şi seniori "OPEN ŞAH PETROŞANI" 2015 ! Pentru mai multe imagini CLICK PE POZĂ !

luni, 25 aprilie 2011

MAESTRA FIDE DARIA - IOANA VIŞĂNESCU ŞI SABIN - MARIO DEACONESCU CEI MAI BUNI JUNIORI DIN JUDEŢ LA NAŢIONALELE DE ŞAH DE LA CĂLIMĂNEŞTI !



Reprezentanţii judeţului Hunedoara, maestra FIDE Daria - Ioana Vişănescu,de la Clubul de Şah Deva,a obţinut trei medalii de aur şi un argint şi Sabin - Mario Deaconescu,de la CSM Petroşani,o medalie de bronz la Finala Campionatului Naţional Individual de Şah pentru Copii şi Juniori de la Călimăneşti !

(Foto)
Daria - Ioana Vişănescu,Clubul de Şah Deva,
calificată anul acesta la Campionatul Mondial de Şah pentru Junioare din Brazilia !

(Link)

si+daria+visanescu&cd=5&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&source=www.google.ro

(Foto)
Sabin - Mario Deaconescu,CSM Petroşani
O speranţă de viitor a şahului hunedorean !
                                              
În organizarea CS "Tinerii Maeştri" Bucureşti în colaborare cu Federaţia Romană de Şah,în perioada 10 - 21 aprilie 2011, la hotelurile Oltul,Cozia şi Căciulata din staţiunea Călimăneşti - Căciulata s-a desfăşurat ediţia pe anul 2011 a Finalei Campionatului Naţional Individual de Şah pentru Copii şi Juniori la probele de Şah Clasic,Şah Rapid,Blitz şi Dezlegări.S-au aliniat la startul competiţiei peste 800 de finalişti prezenţi din toată ţara,printre care si nouă reprezentanţi ai Clubului CSM Petroşani.Cum era şi de aşteptat fosta elevă a antrenorului Gheorghe Şcurhan,maestra FIDE Daria - Ioana Vişănescu,din Petrila,legitimată la Clubul de Şah Deva,a reuşit în grupa de Fete 16 ani să-şi adjudece trei medalii de aur şi un argint la toate cele patru probe,calificandu-se la Campionatul Mondial de Şah pentru Copii şi Juniori care va avea loc în perioada 12 - 22 noiembrie 2011, în Brazilia. Dintre reprezentanţii noştri din Valea Jiului cel mai bun rezultat a fost obţinut de talentatul Sabin - Mario Deaconescu,de la CSM Petroşani,elev în clasa a I-a a Şcolii Generale I. G. Duca Petroşani,care s-a impus în premieră în proba de Şah Dezlegări,în grupa de Băieţi 8 ani,cu 62 de participanţi,cucerind cu 25 de puncte medalia de bronz a competiţiei.Rezultate bune au obţinut şi reprezentanţii :Gabriela Cristocea,locul cinci,Fete 10 ani Dezlegări;Luana - Aimee Ghicioi,Fete 8 ani,locul 5 - 7 Blitz;Iarina Chiuzan,Fete 8 ani,locul 14 Şah Clasic;Radu - Andrei Kelemen,Băieţi 8 ani,locul 22 Blitz;Andrei - Cristian Tufă,Băieţi 14 ani,locul 21 Dezlegări;Alexandru Csont şi Cristian Mihai,ambii în grupa de Băieţi 14 ani,s-au clasat în primele 24 de locuri în proba de Şah Dezlegări şi Teofil - Elias Pîrlea,Băieţi 10 ani,locul 40 Dezlegări,toţi fiind legitimaţi la CSM Petroşani.Un rezultat remarcabil a obţinut şi reprezentantul CS "Vulcan" Vulcan,Andrei - Cristian Secrieru,ocupand locul nouă în proba de Şah Blitz.Reprezentanţii CSM Petroşani doresc şi pe această cale să mulţumească Consiliului Local şi Primăriei municipiului Petroşani,pentru sprijinul acordat în această deplasare. "Cu multă pregătire şi bani puţini pot să spun fără ezitare că după rezultatele maestrei FIDE Daria - Ioana Vişănescu,plecată de doi ani la Clubul de Şah din Deva,este cea mai mare performanţă a unui copil din judeţul Hunedoara ! Anul acesta,în luna noiembrie, Federaţia Romană de Şah ne-a mai introdus în calendarul competiţional naţional şi etapa Semifinală a Campionatului Naţional Individual de Şah pentru Copii şi Juniori 2012,fază care nu era prevăzută în cheltuielile bugetului nostru,lucru care ne va da total peste cap,ştiută fiind situaţia financiară precară a clubului nostru" .
( Gicuţă )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu